Aptitudinile Gold Clean

Curatenie Rezidentiala

  Curatenia generala oferita de Gold Clean Service aduce cele mai eficiente servicii de curatenie generala in orice tip de locatie, tinand cont de cerintele clientului și de nevoile acestuia, in asa fel incat, orice curatenie oferita corespunde cu specificatiile locatiei.
Puteti apela la noi pentru a va usura munca si pentru a dispune de o curatenie realizata in asa fel incat sa economisiti energie, timp si bani. Scopul nostru este de a oferi cele mai eficiente metode de curatare pentru ca rezultatul sa fie multumitor.
Un rezultat satisfacator va va aduce si dumneavoastra multumire, mai ales ca un camin curat si frumos reprezinta idealul pentru fiecare persoana sau familie. Curatenie reprezinta cartea dumneavoastra de vizita, de aceea trebuie sa optati pentru un serviciu de curatenie generala realizat de profesionisti. Cum e sa veniti seara casa, dupa o zi lunga si istovitoare de munca, si sa va relaxati in caminul dumneavoastra curat si amenajat pe placul dumneavoastra?

firma timisoara de curatenie

Curatenie Rezidentiala dupa contructor

Curatenia dupa constructor este una dintre cele mai dificile activitati de aceea necesita folosirea celor mai eficiente metode pe care personalul nostru le adapteaza în functie de locatie si astfel, cu ajutorul substantelor si echipamentelor profesionale de curatenie vom obtine cele mai bune rezultate într-un timp cat mai scurt si la un pret avantajos.
Echipa Gold Clean se va ocupa de curatenie în locul dumneavoastra dupa lucrarile realizate de constructori, avand grija ca totul sa fie bine pus la punct si pregatit pentru a lua în primire casa cea noua.

firma timisoara de curatenie

Curatenie Birouri

Veti beneficia de un ambient placut si relaxant la birou, care asigura totodata o muncă mai usoara si mai putin stresanta. Curatenia la sediul firmei dumneavoastra se va face conform unui program prestabilit și asiguram folosirea celor mai performante si ecologice tehnologii si consumabile din domeniul curateniei.
Dispunem de o gama larga de servicii specializate, de la aerisirea spatiilor interioare, odorizarea incaperilor până la servicii de curatenie uzuale.
Toate aceste lucruri sunt facute cu scopul de a crea un confort si un mediu placut la locul de munca.

firma timisoara de curatenie

Curatarea mochetei cu generator de spuma

Studiile au dovedit ca peste 70% din praful dintr-o incapere se gaseste in mochete? Sensibilitatea la praful din casă creste riscul dezvoltarii diverselor boli alergice, precum astmul alergic, rinita alergică persistentă şi dermatita atopică. Metoda folosita de noi pentru curatarea mochetelor este cea a monodiscului cu generator de spuma, fiind si cea mai noua metoda de pe piata. Aceasta metoda presupune:

  • Indeparteaza din tesatura acarienii, polenul, parul de animale
  • Este un proces ecologic care nu ataca tesatura si nici mediul inconjurator
  • Mocheta nu trebuie scoasa de la locul unde este ampalasata
  • Desi se spala in profunzime, in urma spalarii cu monodisc si spuma activa, mocheta ramane foarte putin umeda, procesul de uscare durand doar 2-3 ore
  • Curatarea se poate realiza indiferent de anotimp

firma timisoara de curatenie

Curatare Tapiterie

Scaunele si canapelele devin vulnerabile nu numai la petele de suprafata, dar si la murdaria ce se poate infiltra in profunzimea fibrelor. Chiar daca aparent nu este nevoie, curatarea periodica si eficienta a tapiteriei contribuie în același timp la păstrarea aspectului estetic si a igienei. Acoperim o gama vasta de servicii pentru curatarea profesionala a scaunelor, fololiilor si canapelelor din material textil, piele si a accesoriilor din plastic.

firma timisoara de curatenie
firma timisoara de curatenie

Contacteaza Gold Clean

Detalii de contact

Timisoara,Romania
Phone:0785 926 018
Email:gold_clean_service@yahoo.com
Mail-ul a fost trimis cu succes!
Mail-ul a fost trimis cu succes!